Simona Halep, överraskning åskådare på en liga 2 match

Tennisspelare Simona Halep var närvarande vid matchen Metaloglobus-Farul Constanţa, spelas på onsdag, i rundan med nummer 17 i ligan 2, poäng 1-0, informerar Mediafax.

Ursprungligen från Constanta, var Simona Halep inbjuden till den tidigare internationella Ciprian Marica, för närvarande ägare av Farul laget. Den Teniswoman rankas i toppen av WTA ranking fick en personlig skjorta från Constanta laget, efter att ha registrerat nummer ett.

”Vid dagens match har vi en speciell supporter. Vår mästare, Simona Halep! Vår gåva, en personlig skjorta för nummer 1 ”, skrev klubben FC Farul Constanţa, på Facebook-sidan.

Constanta Lighthouse förlorade matchen på fältet för Metaloglobus laget, spelas på onsdag, i rond 17 i liga 2, Poäng 0-1. Viorel Lică gjorde i det egna målet, i den 14: e minuten. Spelet poängen var också tillgänglig Live på mobila sportprogram för dem som är intresserade.

Simona Halep är på semester, efter att ha avslutat 2019 säsongen med den 4: e WTA. Vid årets sista turnering blev den rumänska eliminerad i gruppspelet i Champions Tournament.