Rumänien U21 besegrade Ukraina U21 i euro förberedelser och klättrade gruppen ställningar

Den rumänska U21-landslaget vann 3-0 i matchen mot Ukraina U21, från EM-förberedelser. Målen för matchen som spelades på arenan i Ploiești gjordes av Olimpiu Moruțan och Adrian Petre, två gånger, enligt Mediafax nyhetsbyrå.

Selector Mirel Rădoi skickade ett offensivt lag på fältet, i ett 4-3-3-system. Vårt landslag började bra, men misslyckades med att göra mål, även om George Ganea och Denis Drăguș hade några viktiga möjligheter. Men Rumänien visade mycket bättre efter rasten, när det gjorde tre gånger. Den första framgången kom efter 75 minuter när Olimpiu Moruțan kom in från höger, skytte svårt att poäng efter 75 minuter.

Den andra framgången kom också efter en korsning från Valentin Mihăilăs högra sida, för Adrian Petre (minut 80); den senare hade introducerats till fältet fyra minuter tidigare. Samma Petre också ställa in slutresultatet, i 90 + 4 minut, efter ett slag i försvaret av Ukraina. Vi är ännu inte se några varor tillgängliga för anhängare av Rumänien U21-laget.

Övriga resultat som registrerats i den rumänska gruppen:
Finland – Malta 4-0
Danmark – Nordirland 2-1

Rumäniens under-21S landslaget besegrade liknande representant för Nordirland i måndags kväll, 3-0, på ”Anghel Iordănescu” stadion i Voluntari, i EURO 2021 förberedelser.

Nordirland utvecklades i numerisk inferiority från den 38: e minuten. Dennis man var långt in i djupet, men kolliderade med målvakt Conor Hazard nära Big Box. De två tillbringade ungefär tre minuter på gräsmattan, ta emot läkarvård.

I den 48: e minuten, gjorde Tudor Băluţă för 1-0, efter en förvirrande match i Nordirland. Adrian Petre försökte två gånger skjuta mot målet, men han skickade i blocket, och bollen nådde spelaren i Brighton & Hove Albion, som skickade i nätet, efter att bollen slog i baren inledningsvis.

I den 59: e minuten, Valentin Mihăilă fick insidan av lådan från Dennis man, Oaidă låta bollen passera, och University of Craiova spelare sköt hårt, lyckas göra det 2-0.

Den slutliga poängen var satt i den 69: e minut, när Andrei Ciobanu gjorde för 3-0. FC Viitorul ’ s Adrian Petre var i rutan och sköt i fjärran hörnet, besegra målvakten från Nordirland.

För Rumänien U21 var den andra raka seger i den preliminära 3-0, efter den som erhållits i Ploiesti på torsdag mot Ukraina.

Efter tre matcher spelade i grupp 8 kval på EM i 2021, Rumänien U21 rankas trea, med sex poäng. I första hand är Danmark, vinnare av de tre matcherna spelas.

Rankning av grupp 8-kvalificering på EURO U21:

1. Danmark U21 – 9 Poäng (3 matcher)
2. Finland U21 – 7p (4 matcher)
3. Rumänien U21 – 6p (3 matcher)
4. Ukraina U21-3P (3 matcher)
5. Nordirland U21 – 2p (4 matcher)
6. Malta U21 – 1P (3 matcher)

Vid Final turneringen i Ungern och Slovenien kommer de att få kvalifikationen för de nio gruppvinnarna och den bästa andraplatsen. De resterande åtta understöder förlägger ska lek en fördämning.

Vid det tidigare U21-EM-mästerskapet, som spelades i år, nådde Rumänien semifinal-stadiet, där det besegrades av Tyskland, betyg 2-4. Efter denna prestation erhöll det landslag som utarbetats av Mirel Rădoi kvalifikationen vid de 2020 olympiska spelen.