Paul papp kommer att fortsätta spela i Turkiet

Paul papp kommer att fortsätta att spela i Turkiet. Han tecknade ett nytt kontrakt för ett år

Paul papp har återigen kommit överens med det turkiska laget Sivasspor. Den 29-årige försvararen tecknade ett nytt avtal, giltigt i ett år. Paul papp kom till Sivasspor förra sommaren och spelade i 19 matcher utan poäng. Och Gabriel Torje spelade för det turkiska laget förra säsongen. I 2016 lämnade papp den nuvarande FCSB med det schweiziska laget FC vil.

I slutet av kontraktet förlängdes inte Paul papp och Gabriel Torje sina kontrakt på grund av slutet av förra säsongen.

I slutet av maj meddelade den första liga klubben i Turkiet på den officiella hemsidan avgången av de två rumänska fotbollsspelarna. ”Gabriel Torjes kontrakt, som validerats för oss från den 31 augusti 2018, var giltigt till den 31 maj 2019. Vi tackar Gabriel Torje för hans aktivitet på klubben och vi önskar honom framgång i hans karriär. ”

Paul papp: s kontrakt, som validerats för oss från den 18 januari 2018, var giltigt till den 31 maj 2019. Vi tackar Paul papp för hans verksamhet på klubben och vi önskar honom framgång i sin karriär ”, var tillkännagivanden på webbplatsen gruppering från Sivas.

Sivasspor slutade förra säsongen på 12: e plats i fotbolls tävlingen.

Sivasspor slutade 12: e förra säsongen i Turkiet, fyra punkter ovanför neddegraderingen platser.

Paul papp gick på Unirea dej, FC Botosani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, Steaua (nuvarande FCSB), wil och Karabukspor. Försvararen överfördes först utomlands till Chievo i serie A.