Betchu – Gratis sportbettingapp för true betting-kul

Om du verkligen vill njuta av betting kan du ha känt behovet av ett verktyg som tillåter betting när som helst, var som helst. Din väntan är nu över med Betchu.

Betchu är en gratis sportbettingapplikation. Med den här lättanvända appen kan du nu träffa sportfans runt om i världen, interagera med dem och göra avslappnade satsningar bara för skojs skull!

Betchu är en app för sociala medier med vilken du gör snabba sportspel när som helst och med vem som helst!

Denna unik plattform skär ut mellanhanden, så att du och dina vänner kan göra satsningar med varandra direkt, utan någon av de avgifter som många populära spelappar tar ut.

Med Betchu kan du se alla satsningar dina vänner gör, samtidigt som du stöder ditt lag genom gilla-kort och kommentarer, och följer tillsammans med ett livespel efter spel av själva spelet! Du kan också hålla dig uppdaterad med alla senaste nyheter för alla större sporter, vilket gör Betchu till en go-to-app för alla dina sportfans behov.

Betchu är som andra sociala medieapplikationer, men inriktad på ivriga sportfans som ibland satsar. Det är gratis att använda, samlar sportfans för att följa action i realtid, interagera och göra och ta emot spel utan avgifter eller minimisaldon. Vinnare av spel är garanterade att få utlovade belopp. De flesta stater har legaliserat sportspel, men för dem som bor i stater som inte har, oroa dig inte – legalisering av sportspel är på väg.

Betchu är en gratis sportbettingapplikation som samlar sportfans när de följer en play-by-play och gör avslappnade satsningar för skojs skull. Även med små satsningar gör Betchu det enkelt att sätta in potentiella vinster i förväg, utan avgifter eller minsta insättningsbelopp. Poängen med Betchu är att främja sportfansinteraktion och skapa ytterligare spänning med casual betting!

Betchus finansiärer har en direkt inverkan på applikationen. Finansiärer får betatestprioritet och ger direkt feedback, får detaljerade redogörelser för utveckling och igenkänning på sina konton – vilket visar andra användare att de var finansiärer av lanseringen.

Finansiärer av denna ansökan kommer att vara direkt involverade i dess utveckling:

• Första åtkomsten för testning av betaappen och direkt feedback om hur du förbättrar appen
• Återkommande och detaljerade nyhetsbrev om appens utveckling
• En kontologotyp som anger att medlemmen är en första backer

Satsa med vilket belopp som helst och interagera med andra sportfans på Betchu-applikationen som är inriktad på kul! Sportfans interagerar med vänner gratis – som man skulle göra på Facebook – för att göra satsningar och diskutera medan de följer en live play-by-play.

Till skillnad från vissa andra sportbettingapplikationer kräver Betchu inte avgifter eller minsta insättning – den vinnande parten får det totala beloppet. Betchu garanterar också att tillfälliga vinster betalas genom att sätta in dem elektroniskt, som en del av satsningsprocessen.

Betchus finansiärer har en direkt inverkan på applikationen. Finansiärer får betatestprioritet och ger direkt feedback, får detaljerade redogörelser för utveckling och igenkänning på sina konton – vilket visar andra användare att de var finansiärer av lanseringen.

Stöd Betchu Indiegogo-kampanjen