6 Tricks som används i Poker fusk

Kortspel fusk i det förflutna höll Ess dolda upp ärmarna, skickligt glida dem på bordet för att säkra sin vinst. Så småningom, fusk i poker utvecklats till värdiga sätt att godkännande med proffsen kommer samman för att säkerställa de nya spelarna inte får någon legitim chans att vinna. Dessutom har idag online poker producerat ”superuser” konton som kan titta på dina kort, ”bot” program som fungerar perfekt och andra tekniska sätt att fuska. Här är sex sätt att fuska på poker.

Em

När det görs noggrant och i hemlighet, kan en spelare subtilt markera baksidan av vissa kort under den inledande squeeze. I en Texas holdem spel, Ess och face cards (Queens, Jacks och Kings) skulle vara de viktigaste korten, medan vid en lowball spelbord, 2s, 3s och 4s skulle vara de viktigaste korten för att markera.

När nyckelkorten är märkta, skulle fuskaren fortsätta hoppas att ingen av deras rivaler eller återförsäljaren kommer att känna till felet. Deras nästa jobb är att hålla titta på alla kort noggrant, eftersom de delas ut runt bordet och tas av sina motståndare.

Medan en enkel repa med nageln är tillräcklig för de flesta poker fusk, de flesta väljer att ta en mer högteknologisk väg medan märkning kort. Även spelare kan köpa en markerad kortlek.

Em

Soft playing är en av de vanligaste förekommande formerna av pokerfusk.

Det är en form av maskopi vari en spelare misslyckas med att satsa eller höja i en hand när omständigheterna skulle förtjäna att göra det, i princip för att undvika att vinna pengar eller marker från en vän. Genom att spela handen på ett annat sätt dvs på ett ”mjukt” sätt kan spelaren hoppa över att ta en väns marker, men på bekostnad av spelets integritet för andra.

I poker förväntas de närmaste familjemedlemmarna eller bästa vännerna spela ett rent spel hela tiden, vilket innebär att inget mjukt spelande eller går lätt med särskilda motståndare som du skulle vilja se vinna.

Huruvida soft-playing är strikt en form av fusk är diskutabelt; dock, sett från Foxen och Bicknell, strategin har sina fördelar och nackdelar, som även om duon använde den och fångade en stor del av prispotten, var deras rykte mycket skadad.

Em

I linje med soft-playing eller maskopi fusk, flera turneringsspelare har setts ”dumpning” marker för att hjälpa sina partners att ha en garanterad vinst i slutändan.

Dessa spelare kan göra en enorm re-raise för de flesta av sina marker, helt enkelt att lägga sig när deras partner går all-in eller bara dragkraft med en hemsk hand och hoppas desto bättre. I vilket fall som helst är dumpningsmarker till din partner en bra metod för att rigga endgame av en turnering.

Efter att ha fått gratis marker som en gåva, kan dumpee använda dem som vapen för att vinna de stora kontanter, som sedan delas mellan dumpee och dumper när turneringen är över.

När det görs på rätt sätt, chip dumpning kan vara svårt att upptäcka. Men om misstanke uppstår, de mest sannolika straffen är diskvalificering från tävlingen och en egendom förbud.

Em

Från den tid då i slutet av 90-talet poker blev digital, online poker fältet har varit särskilt benägna att fuskare. Detta gav också upphov till ”bot” bland andra tricks. En bot är bara ett program som skapats för att fatta de bästa besluten på grundval av den tillgängliga informationen. Genom att skapa en poker bot väl, kan fuskare bara sitta avslappnad och låta programmet att spela dag och natt, kontinuerligt samla in pengar på grund av dess medfödda kant över människor.

Men dessa dagar online poker webbplatser har börjat vidta extrema åtgärder för att erkänna bot konton och betala spelare som förlorar pengar till fusk bots.

Em

Lärande fusk som återförsäljaren är en konst som är döende idag, på grund av kasino kort rum med hjälp av kameror overhead och proffs i rutan.

Em

Vinkelskytte innebär att delta i aktiviteter som officiellt kan ligga inom ramen för spelets regler, men ändå anses vara orättvist eller oetiskt då de utnyttjar eller utnyttjar en annan spelare. Till exempel kan en vinkel shooter agera som om han var vikning sin hand för att fresta andra spelare att lägga sina även om det inte är deras tur.

En form av vinkel skytte som är exklusivt för online poker är att missbruka reglerna koppla skydd som de flesta webbplatser har. DP är en regel som är exklusiv för online poker enligt vilken om en spelare är bortkopplad från sajten mellan handen, så spelas hans hand ut precis som om han var närvarande i spelet utan att spelaren behöver lägga mer pengar i potten. Online pokerrum som tillhandahåller DP normalt har särskilda bord reserverade för detta så att alla spelare vid bordet vet att de särskilda DP regler kommer att gälla.

En vinkel shooter använder detta på detta sätt – om en spelare är i en hand som han är osäker, om han har de bästa korten men inte vill satsa några mer pengar, kan han koppla från internet och vänta på att handen spelar ut sig själv. Ett DP-bord kommer att göra de återstående korten i handen som ska delas ut och potten kommer att ges till spelaren med de bästa korten. Vid flera motståndare i handen skulle han få en sidopott.

Att veta om dessa knep kan alltid vara användbart även om du inte använder dem, som då kan du vara alert av någon otrogen motståndare. Ha det så bra!