6 knep som används vid pokerfusk

Kortspelsfusk tidigare höll Aces dolda i ärmarna och sköt skickligt dem på bordet för att säkra sin vinst. Så småningom utvecklades fusket i poker till värdiga sätt att godkänna med proffs som samlades för att säkerställa att de nya spelarna inte får någon legitim chans att vinna. Dessutom har onlinepoker idag producerat ”superanvändarkonton” som kan titta på dina kort, ”bot” -program som fungerar perfekt och andra tekniska sätt att fuska. Här är sex sätt att fuska på poker.

Em

När det görs noggrant och i hemlighet kan en spelare subtilt markera baksidan av vissa kort under den första klämman. I ett Texas holdem-spel skulle Ess och ansiktskort (Queens, Jacks och Kings) vara de viktigaste korten, medan vid ett lowball-spelbord skulle 2s, 3s och 4s vara de viktigaste korten att markera.

När nyckelkorten är markerade skulle fuskaren fortsätta hoppas att ingen av deras rivaler eller dealern kommer att känna till defekten. Deras nästa jobb är att hålla koll på alla kort noggrant, eftersom de delas ut runt bordet och tas av sina motståndare.

Medan en enkel repa med nageln är tillräcklig för de flesta poker fusk, väljer de flesta att ta en mer högteknologisk väg medan du markerar kort. Även spelare kan köpa en markerad kortlek.

Em

Mjukt spelande är en av de vanligaste formerna av pokerfusk.

Det är en form av samverkan där en spelare misslyckas med att satsa eller höja i en hand när omständigheterna skulle förtjäna att göra det, i princip för att undvika att vinna pengar eller marker från en vän. Genom att spela handen på ett annat sätt, det vill säga på ett ”mjukt” sätt, kan spelaren hoppa över att ta en väns marker, men på bekostnad av spelets integritet för andra.

I poker förväntas de närmaste familjemedlemmarna eller bästa vännerna spela ett rättvist spel hela tiden, vilket innebär inget mjukspel eller att gå lätt med vissa motståndare som du vill se vinna.

Huruvida soft-playing är strikt en form av fusk är diskutabelt; Men sett från Foxen och Bicknell har strategin sina fördelar och nackdelar, eftersom även om duon använde den och fångade en stor del av prispotten, skadades deras rykte mycket.

Em

I stil med mjukspelande eller maskopi fusk har flera turneringsspelare setts ”dumpa” marker för att hjälpa sina partners att få en garanterad vinst i slutändan.

Dessa spelare kan göra en enorm återhöjning för de flesta av sina marker, helt enkelt för att lägga sig när deras partners går all-in eller bara trycker med en hemsk hand och hoppas desto bättre. I vilket fall som helst är dumpning av marker till din partner en bra metod för att rigga slutspelet i en turnering.

Efter att ha fått gratis marker som gåva kan dumpee använda dem som vapen för att vinna de stora pengarna, som sedan delas mellan dumpee och dumper när turneringen är över.

När det görs på rätt sätt kan chipdumpning vara svårt att upptäcka. Men om misstanke uppstår är de mest sannolika straffen diskvalificering från tävlingen och ett fastighetsförbud.

Em

Från den tid då poker i slutet av 90-talet blev digital har online pokerfältet varit särskilt benägna att fuskare. Detta gav också upphov till ”bot” bland andra trick. En bot är bara ett program som skapats för att fatta de bästa besluten på grundval av tillgänglig information. Genom att skapa en pokerbot väl kan fuskare bara sitta avslappnade och låta programmet spela dag och natt och kontinuerligt samla in pengar på grund av dess medfödda kant över människor.

Men idag har online pokersidor börjat vidta extrema åtgärder för att känna igen botkonton och betala spelare som förlorar pengar till fuskrobotar.

Em

Att lära sig fusk som dealer är en konst som dör idag, på grund av kasinokortrum med kameror över huvudet och proffs i lådan.

Em

Vinkelskytte innebär att delta i aktiviteter som officiellt kan vara inom ramen för spelets regler, men ändå anses orättvisa eller oetiska eftersom de utnyttjar eller utnyttjar en annan spelare. Till exempel kan en vinkelskytt agera som om han lade handen för att fresta andra spelare att vika sina även om det inte är deras tur.

En form av vinkelskytte som är exklusiv för onlinepoker är att missbruka de frånkopplingsskyddsregler som de flesta webbplatser har. DP är en regel som är exklusiv för onlinepoker enligt vilken om en spelare kopplas bort från webbplatsen mellan handen, spelas hans hand ut precis som om han var närvarande i spelet utan att spelaren behöver lägga mer pengar i potten. Online pokerrum som tillhandahåller DP har normalt särskilda bord reserverade för detta så att alla spelare vid bordet vet att de specifika DP-reglerna kommer att gälla.

En vinkelskytt använder detta på detta sätt – om en spelare är i en hand som han är osäker på, om han har de bästa korten men inte vill satsa mer pengar, kan han koppla bort från internet och vänta på att handen ska spela ut sig själv. Ett DP-bord kommer att göra de återstående korten i handen som ska delas ut och potten kommer att ges till spelaren med de bästa korten. Vid flera motståndare i handen skulle han få en sidopott.

Att veta om dessa trick kan alltid vara användbart även om du inte använder dem, eftersom du då kan vara uppmärksam på alla fuskmotståndare. Ha det så bra!